본문 바로가기
주메뉴 바로가기
ENG
KOR
통합 검색
주요 서비스 메뉴
About
Association
Greetings
About Association
History
Organization Chart
Executives & Board of Directors
About CI
Location
About
members/branches
About branch
Members
Education
Livestock product sanitary education
HACCP education
Animal welfare education
Library
Slaughter process & facility
Rating
Council for Promotion of
Restructuring of Abattoirs
Related Laws
Butchery Restructuring
Butchery Improvement Support
회원전용공간
준회원 게시판
정회원 게시판
임원 게시판
자유게시판
건의사항 및 문의
멤버십
회원로그인
아이디찾기
비밀번호찾기
회원가입
회원전용공간
준회원 게시판
정회원 게시판
임원 게시판
자유게시판
건의사항 및 문의
About
Association
Greetings
About Association
History
Organization Chart
Executives & Board of Directors
About CI
Location
About
members/branches
About branch
Members
Education
Livestock product sanitary education
HACCP education
Animal welfare education
Library
Slaughter process & facility
Rating
Council for Promotion of
Restructuring of Abattoirs
Related Laws
Butchery Restructuring
Butchery Improvement Support
회원전용공간
준회원 게시판
정회원 게시판
임원 게시판
자유게시판
건의사항 및 문의
멤버십
회원로그인
아이디찾기
비밀번호찾기
회원가입
회원전용공간
준회원 게시판
정회원 게시판
임원 게시판
자유게시판
건의사항 및 문의
home
Slaughter process
Slaughter facility (cattle)
Slaughter facility (pig)
Cattle slaughter flowchart
생축반입
접수 및 확인
계류
병축격리
생체검사
패기
전살
방혈
혈액처리실
1차세척
탕박
탈모
양다리걸기
모발털이
잔모소각
지육광택 및 마무리작업
머리절단
항문절개
항문적출
가슴절개
백내장적출
내장처리실
적내장적출
병리검사
2분체분할
세척 및 마무리작업
계근 및 등급판정
3차세척
급냉터널
지육보관
검사
Pig slaughter flowchart
생축반입
접수 및 확인
계류
병축격리
생체검사
패기
전살
방혈
혈액처리실
1차세척
두족절단
두족처리실
1차예박
현수
3차예박
기계박피
돈피처리실
2차세척
흉골절단
항문적출
백내장적출
내장처리실
적내장적출
병리검사
2분체분할
복지방제거 및 마무리작업
물기제거
계근 및 등급판정
3차세척
물기제거
급냉터널
지육보관